divendres, 28 de març de 2014

Tardes de massatge infantil

Durant aquest mes de març, cada dimecres a la tarda ens han visitat nadons amb alguns dels seus familiars. Molts dels menuts de la llar se'ls esperaven amb molta il·lusió i curiositat! I és que han vingut a fer un curs de massatge infantil!Han estat unes quantes tardes molt riques, en les quals hem après i hem gaudit de l'art de fer massatge infantil als nadons. Durant les sessions, la màgia que envolta aquesta tècnica mil·lenària ens ha permès relaxar-nos, escoltar i acompanyar als nadons en totes les seves expressions, regalar-lis i regalar-nos uns moments de d'intensa comunicació i compartir vivències, moixaines, carícies i altres delícies!Aquí teniu un recull d'imatges d'aquests dies, que podeu veure tot escoltant una de les cançons que ens ha acompanyat durant el curs i amb la que ens hem gronxat abans d'acomiadar-nos!
 “Alimentar al nen? Sí, és clar, però no solament de llet. L’heu d’agafar en braços. L’heu d’acaronar, gronxar-lo i fer-li massatges. Li heu de parlar a la pell, parlar-li a la seva esquena que té set i gana. Tanta com la seva panxa”.
 -Frédérick Leboyer-
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació!! Des de la llar d'infants us desitgem i us animem a que continueu gaudint del massatge infantil!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada