divendres, 14 de març de 2014

La rateta que escombrava l'escaleta!

Hem estrenat una nova unitat de programació que gira entorn del conte "la rateta que escombrava l'escaleta"! I per fer-ho, hem gaudit del conte representat a través de diferents formats!

Primer vam gaudir-lo amb un espectacle de titelles i per dedicar un espai a l'aula on poder jugar el conte, vam proposar de pintar una porta i una finestra amb pintura! Vam posar pintura dins una olla com la de la rateta i... a pintar!!! Vam proposar-lis de pintar amb culleres! Alguns ho van voler provar, altres van preferir pintar amb les mans, altres observar..

La Tere i la Isabel han col·locat el que hem pintat a la paret de l'espai del joc simbòlic, representant la porta i la finestra d'on viu de la rateta! També hi hem volgut posar una escaleta!
Avui hem representat el conte amb ombres xineses!! Hem arribat al nostre teatre i ens hem trobat unes grans escales, des d'on hem gaudit de l'espectacle, com si fos un teatre de veritat!! Primer hem jugat a obrir i tancar els llums i la Tere i la Neus ens han fet unes quantes formes abans d'explicar el conte! Preparats, llestos? Comença l'espectacle!!

Hem reconegut a totes les siluetes dels personatges i ens ho hem passat molt bé veient i escoltant el conte!! Quan hem acabat, hem jugat a pujar i a baixar de l'escala i amb unes escombres petites que ens han donat la Isabel i l'Empar, alguns infants han jugat a fer com si escombressin!! Qui ha volgut ha pintat un mural, untant les escombretes a la pintura!! Ha quedat genial i ens ho hem passat molt bé!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada