dijous, 20 de març de 2014

Ens visita una rateta molt curiosa i experimentem amb ravenets!!!

Avui al matí, mentre ens desitjàvem el bon dia a la rotllana, hem tingut una visita sorpresa: ens ha visitat una rateta molt vergonyosa, que s'ha assabentat que expliquem el conte de la "Rateta que escombrava l'escaleta". Tenia un xic de vergonya i l'hem convidada amb nosaltres a veure l'espectacle de titelles!!

Hem ajudat a la Tere a explicar el conte, perquè ja el coneixem molt bé!! A la rateta li ha agradat molt i tots plegats hem comprovat que estava feta a partir d'un rave!! La Isabel ens ha donat uns manats de raves perquè els exploréssim! Els hem tocat, olorat...i ens els hem anat passant. N'hem arrancat i ens els hem passat -Greta, et tiro un rave!!- Com rodolen!!! La Tere ens els ha rentat i n'ha tallat uns quants a rodelles per a poder-los provar: quina sorpresa!!! De dins són blancs! Hem provat el gust peculiar dels ravenets  -piquen un xic!!-

Després hem proposat de pintar amb aquesta verdura i els seus colors! Així que hem posat a l'abast dels infants raves partits per la meitat, un paper gran estès a la taula, pintura blanca i vermella i... a pintar!! Ha quedat un mural ben bonic!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada