dilluns, 17 de febrer de 2014

Arriben les bosses tafaneres!!

Aquest mes estem jugant i aprenent moltes coses a partir de les "bosses tafaneres", que van apareixent a la nostra llar!! Es tracta d'unes bosses que contenen diferents elements relacionats amb una temàtica i que ens estan donant molt de joc!! Ens encanta descobrir les propietats dels objectes que anem descobrint quan apareix una bossa i sobretot jugar-hi lliurement i de forma simbòlica! Cada dia escollim una de les bosses amb la que volem jugar: la bossa de la perruqueria, la bossa del cuiner, la bossa de l'oficina...

Algunes vegades posem dues bosses a l'abast dels infants per enriquir el seu joc i a l'hora d'ordenar, posem cada element dins la seva bossa!

Durant aquest mes ens acompanya un conte molt bonic, que ens agrada molt: "La Clementina al Bosc". Explica la història de la Clementina, una fada més petita que un didal, que viu dins la capsa dels tresors de l'Elisenda... Divendres passat, després d'explicar el conte amb titelles, la Isabel va veure que la butxaca de la Neus es movia...! I tant!!! I és que hi havia la Clementina!!! Ens va explicar que també volia venir d'excursió amb nosaltres i ens la vam anar passant, d'una butxaca a una altra! 

Pel camí vam fer moltes troballes! Vam veure avions de diferent grandària, vam veure gats, gossos, arbres, senyals de tràfic, un hort,... i tot cantant, vam arribar a can Jaume!  Vam veure la la perruqueria per dins i ens va ensenyar uns quants estris que utilitza per a treballar!! Alguns els tenim dins la nostra bossa tafanera de la perruqueria!!! Després de la presentació, vam preguntar als infants si li volien fer alguna pregunta a en Jaume. I és clar! En Roger, que ja coneixia la perruqueria, tenia dues preguntes a fer-li:
1- Tens piruletes?
2- Ens en dones una si us plau?
I en Jaume tenia piruletes!! Ens en va donar una en forma de cor, que ens va agradar molt!!! Moltes gràcies per tot, Jaume!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada